När är det dags att renovera balkongen i Skåne?

Balkonger utsätts för regn, vind, sol och snö vilket sliter på betongen och eventuell inglasning. Regelbunden användning av balkongen ökar också slitaget. Efter ett tag kan det uppstå sprickor i balkongen och balkongräcket kan börja svikta. Då är det hög tid att kontakta vår kompetenta och behöriga firma för en balkongrenovering. Vi ser till att din balkong får ett estetiskt lyft och blir både praktisk och säker att använda. En balkongrenovering kan även öka fastighetsvärdet vilket kan vara särskilt bra inför en försäljning.

Säkra balkonger med tätskikt som ger lång livslängd

Vi har många års erfarenhet av att jobba med tätskikt på balkonger. Vi har hjälpt många nöjda kunder att byta tätskikt på balkongerna. Vi lägger ett vattenavskiljande tätskikt som ger ett optimalt fuktskydd för den underliggande betongen. Vi lägger tätskikt av hög kvalitet som förlänger balkongens livslängd såväl som hela fastighetens livslängd. Vi utför även olika sorters reparationer, exempelvis nya balkongräcken och ny inglasning av balkongen, för att skapa en säker och vacker balkong.

Din lokala balkongentreprenör

Överlåt balkongrenoveringen eller inglasningen till ett proffs om du vill få ett säkert och snyggt resultat. Vi har lagat och byggt balkonger åt många nöjda kunder i södra Skåne, bland annat i Trelleborg, Ystad, Höllviken, Vellinge, Falsterbo, Svedala, Skurup, Landskrona, Malmö, Oxie, Bunkeflostrand, Arlöv, Lomma, Staffanstorp, Lund, Veberöd, Dalby, Bjärred, Löddeköpinge och Kävlinge. Välkommen till oss när du vill renovera din balkong!

Billigare balkong med ROT-avdraget

Vi renoverar många balkonger åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, men även åt privatpersoner. Om du ska renovera din privata balkong kan du ansöka om ROT-avdraget för detta. Kontakta oss så berättar vi mer. Vi skickar alltid en gratis offert för balkongrenoveringen!

Ring oss redan idag på 010-555 89 75!

balkong hus 1

Kontakta ett bra byggföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar